home about contact travelog resepi bahasa jerman

Giveaway Kalendar Minions + Buku Travelog by JINDRISSKA

Assalamualaikum & hye!

Sebenarnya tengah busy ni, pastuh maybe lepas ni takde internet dah. Tapi sebab dah janji nak buat giveaway, so here we go! Entry pendek jelah ek. Banner tak sempat nak buat, jadi aku kasi korang gambar kalendar Minions-nya ajer sebagai banner giveaway ni. Gambar buku travellog-nya aku terlupa nak snap, InsyaAllah nanti da dapat internet balik, aku update yer :D Ajakla kawan-kawan rakan taulan semua join tau!! Syarat senang jer :D

GIVEAWAY TAMAT 18 APRIL 2016 
(Pukul 12 malam Malaysia :D)

Banner ni tau utk korang copy-paste :D hihihihi
Lama dah beli, tapi asyik menangguh jer nak buat giveaway, sorry!
Btw, kalendar ni, setiap bulan ada gambar Minions posing lain-lain,
Comel tau!

Syarat-syarat penyertaan giveaway:
1. Follow blog JINDRISSKA.blogspot.com
2. Komen beberapa entri, dengan tujuan nak membodek empunya blog. Kekeke
3. Buat satu entri tentang giveaway ni, letakkan banner, beserta backlink, kemudian publishkan.
4. Kalau nak kasi personal mesej membodek cheq ke ape ke, tulis sekali dalam entri korang tuh yer
5. Tinggalkan URL blog engkorang di ruangan komen entri ini. Di sini, sini. Jangan paste tempat lain pulak. Babab kang! Hihihi


Giveaway bermula sekarang!!!

Senarai peserta:


29. GIVEAWAY TAMAT!!!




All the best!
Viel Erfolg!
Nanti bila giveaway ni berakhir, 
I olls maybe da pijak tanah Malaya!!!!
Hihihi :D Muah!

39 comments:

  1. Nanti kita join keluar rumah baru tgk ga ni

    ReplyDelete
  2. Hahahaha...tak nak laa join...kalau kalender CNBLUE nak..hahahaha..LOL! nnt chuuolllsss join naaa! lepas kelas! :P

    ReplyDelete
  3. bismillah saya join :)
    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  4. ASSALAMUALAIKUM...
    SINGGAH PETANG ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  5. saya join :D
    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2016/03/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    Hehe, kita suka minions ni. Comel sgt dia >.<

    ReplyDelete
  6. sayaaa join ye kakak :)

    http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  7. join! =D
    http://chasserdedroom.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  8. http://www.syuhadasalleh.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  9. assalam aisya cayang..

    kak wana join dan support ga aisya tau..miss u!!!

    http://dapurjirankuberasap.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalender-minion-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  10. Assalam wbt :)

    Hai. Your blog is pretty!

    http://bynurulsyafiqajenn.blogspot.my/2016/04/giveaway-jindrisska.html

    Joined!

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum. Indah joinnnn :)

    http://syeenderella.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum :)
    Bismillah saya join GA niiih :D

    http://kimchaa.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  13. Saya join admin....
    http://lokmanamirul.blogspot.com/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  14. Joined :)

    http://akhalilah.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  15. http://hatinufid.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  16. Nanti kalau sempat saya join! :D

    ReplyDelete
  17. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  18. Salam kenal..
    Ade join..:)

    http://catatanadearif.blogspot.com/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  19. salam ..join

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum..
    Akak joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  21. Join.... ^_^peace!

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  22. http://www.bondezaidalifah.com/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    Bonde Join...

    ReplyDelete
  23. Salam...saya join =)

    http://at-tarmizi.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  24. Salam Aisya.

    Kak sue join sebagai tanda support ^_^

    http://www.sihatitunikmat.com/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  25. Saya join...

    http://azlanbahar.com/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog-jindrisska/

    ReplyDelete
  26. Shawal join.. ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  27. Nad join ye :)

    http://loveyoucontest.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  28. saya join :)

    http://hikayathidupseorangaku.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  29. joinn :) done komen 3 entri popular post untuk misi membodek kak ecah ahhaha.

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  30. saya join
    http://www.kisahsidairy.com/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  31. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/04/giveaway-kalendar-minions-buku-travelog.html

    ReplyDelete
  32. alaaaa terlepas..hurmmm... :( sedihnyeee

    ReplyDelete
  33. Ala tak sempat nak join tika sibuk dekat hospital jaga abe akak

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...